Fusta albă: Cum să o porți în această vară pentru a ieși din anonimat

Chiar dacă fusta albă este o piesă vestimentară care se poartă foarte ușor, multe femei o ignoră. Motivul este foarte simplu: nu au găsit fusta albă potrivită. Dacă și tu crezi că acest articol nu te avantajează, Secretele Gospodinei îți spune cum o poți purta pentru a ieși din anonimat. Tot ce trebuie să faci este doar să îți faci curaj și să mergi la cumpărături. O fustă albă e binevenită în garderoba ta!

Dacă crezi că fusta albă te face să pari mai plinuță, optează pentru una tip creion, care îți va alungi vizual picioarele și va face ca talia să pară mai mică. De asemenea, combină albul cu o culoare mai închisă – maro, bej, negru, gri.

Fusta  albă lungă

În perioada verii, o fustă lungă este mai mult decât indicată. Se potrivește oricărei siluete, este comodă și poate fi purtată în diverse combinații.

Fusta albă plisată

În această vară sunt la modă fustele plisate. Avantajul acestora este că pot fi purtate în numeroase feluri și combinații. Fie că o porți cu o pereche de adidași, teniși, pantofi sau sandale, fie că o asortezi cu un tricou sau o cămașă, aceasta te va ajuta întotdeauna să arăți bine.

Fusta albă clopot

Fie că alegi o fustă scurtă sau una midi, fusta clopot cu siguranță te va scoate din anonimat. O poți purta în special la evenimentele selecte, cu o pereche de pantofi stiletto și o bluză croșetată.

Fusta albă mini

Multe femei refuză să poarte o fustă mini din motiv că le face să pară vulgare, însă dacă o accesorizezi cum trebuie, aceasta chiar te va avantaja. O pereche de sandale, o bluză mai lărguță și un colier simplu te vor face să îndrăgești acest tip de fustă.

Fusta albă creion

Mai lungă sau mai scurtă, fusta creion va fi cea care îți va desena exteriorul siluetei – talia, șoldurile și coapsele. O poți purta cu botine, pantofi cu toc sau sandale, cu o cămașă sau cu un maiou, tricou sau top. Indiferent de ce alegi, fii sigură că aceasta se potrivește oricărei conformații.

Ce zici, te-am convins să mergi la shopping și să-ți achiziționezi o fustă albă? Îndrăznește să ieși din anonimat!

Anna Casian-Musteață

Sursa foto – Unsplash

0