Idei de felicitări pentru educatoare/învățătoare, pe care să le faci împreună cu copilul

Începutul noului an de învățământ este un bun prilej pentru a ne arăta recunoștința față de dascălii noștri. Același lucru ar trebui să-i învățăm și pe copiii noștri: să fie mulțumitori și recunoscători educatorilor și profesorilor pentru munca depusă pe parcursul anului de învățământ. Azi îți propunem câteva idei de felicitări. Le poți face împreună cu copilul, iar el le poate dărui educatoarei/învățătoarei în prima zi de școală. Cu un astfel de cadou, nu vei da greș niciodată. În plus, micuțul tău va fi extrem de fericit să poată dărui o felicitare făcută chiar de mâinile lui.

Idei de felicitări în tehnica quilling

Tehnica quilling este extrem de simplă. Aceasta presupune răsucirea fâșiilor de hârtie și obținerea de mici figurine. Lipite pe bucăți de carton colorat, cu ajutorul acestora poți obține diverse modele: flori, inimi, animăluțe, fructe, etc. Copiilor le place foarte mult să lucreze în această tehnică. Îi poți propune micuțului să meșterească o felicitare pentru educatoare/învățătoare, folosind hârtie răsucită.

idei de felicitări

Felicitări pictate

Dacă micuțului tău îi place să deseneze, îi poate face o astfel de felicitare educatoarei sau profesoarei. Nu e nevoie să realizeze desene sofisticate, ci un desen simplu, pe care-l poate decupa și lipi pe o bucată de carton colorat. Scrie împreună cu el un mesaj frumos pentru destinatar. Fii sigură că educatoarea/profesoara va fi încântată de un asemenea cadou.

idei de felicitări

Felicitări cu aplicații din nasturi, fire, mărgele

Pentru a realiza o astfel de felicitare, nu ai nevoie de prea multe materiale. O bucată de carton colorat, un clei fierbinte și mărgele, nasturi sau ațe, vor fi ideale pentru a meșteri din ele. Stabilește împreună cu copilul modelul pe care vreți să-l realizați. Lipiți apoi pe bucata de carton materialele alese. Rezultatul va fi unul excepțional!

idei de felicitări

Spor la meșterit să aveți și un an nou de învățământ cât mai frumos!

Anna Casian-Musteață

Sursa foto: Unsplash, SuntMAMĂ, Pinterest

0