Îngrijirea corectă a pielii mâinilor în perioada rece a anului

Îngrijirea corectă a pielii mâinilor presupune folosirea de creme, uleiuri și balsamuri care să hidrateze mâinile. În pierioada rece pielea mâinilor noastre are nevoie de o atenție mai deosebită. Fiind expusă la frig și ger, deseori se crapă și capătă un aspect inestetic. Cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru mâinile noastre este să le păstrăm în cea mai bună stare în orice pierioadă a anului. Secretele Gospodinei îți spune cum să-ți îngrijești corect pielea mâinilor, folosind produsele-minune de la brandul Equilibra.

Îngrijirea corectă a pielii mâinilor cu Extra Aloe Dermo-gel Multiactiv de la Equilibra

Extra Aloe Dermo-gel este obținut prin intermediul prelucrării la rece a frunzelor de Aloe Vera, conținând 98% din această plantă. Acesta are o acțiune echilibrantă și calmantă asupra pielii, ajutând-o în toate cazurile de boli: înroșire, riduri, arsuri solare, inflamarea gingiilor, picioare obosite, roșeață de la transpirație sau epilare. Nu conține parfum, uleiuri sau parabeni, fiind ideală și pentru pielea sănătoasă, căci o hrănește, împrospătează și revigorează.

Îngrijirea corectă a pielii mâinilor cu Cremă de mâini și unghii de la Equilibra

Crema de mâini Equilibra conține o cantitate mare de aloe vera (40%). Aceasta oferă hidratare și calmare pielii mâinilor și unghiilor, are un parfum delicat, nu conține alergeni, se absoarbe rapid și nu este grasă. De asemenea, nu conține parafină și uleiuri minerale, ci doar ingrediente de origine naturală.

Îngrijirea corectă a pielii mâinilor

Cu ajutorul acestor produse, aplicate zilnic, pielea mâinilor tale va fi întotdeauna moale și catifelată.

Extra Aloe Dermo-gel Multiactiv și Crema de mâini și unghii de la Equilibra le găsești în Farmacia Familiei.

Anna Casian-Musteață

Sursa fotografiei principale – Pixabay

0